Olej z rokitnika

24.00 

Naturalny, zimnotłoczony, nierafinowany olej z ROKITNIKA.
Nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i zapachów.

DZIAŁANIE:
posiada dużą zawartość witaminy A
regeneruje skórę
działa silnie przeciwzmarszczkowo
zmniejsza blizny, przyspiesza gojenie ran
stosowany bez rozcieńczenia olej barwi skórę

POLECANY:
dla skóry zniszczonej, naczynkowej, suchej, do włosów.

INCI: Sea Buckthorn Oil
Butelka z brązowego szkła z pipetą zabezpiecza olej przed wpływem promieni słonecznych.

Sprzedawca: Pracownia Dotyk Kreacji
SKU: PRA1037 Kategoria:

Dodatkowe informacje

Opakowanie

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.